samedi 5 janvier 2013

Mele_HTPC_20121220_V1.3 en_US img+sdcard version

2 versions:
- 1 flasheable using PhoenixTools here: Mele_HTPC_20121220_V1.3_en_US_Apex.img
         or dd-able image: Mele_HTPC_20121220_V1.3_en_US_Apex.ddimg.bz2
- 1 SDCard version: sdcard_Mele_HTPC_20121220_V1.3.tar.bz2.
Choose your flavor...

Next, you can install gapps.
You just have to put in /mnt/sdcard the gapps .zip file found here: gapps-ics-20120429-signed.zip, and reboot (download from a PC, put it on a external sdcard, copy with the file manager).

The script in /etc/init.d (here: 10update_gapps) will scan at boot and install gapps if present.

In the case of SDCard version, you have to put the gapps zip file in the last partition (named UDISK, /dev/sdx10)

In details, what is modified in this firmware from the original version (Mele_HTPC_家庭版_20121220_正式版_v1.3):
- boot defaults to en_US
- deactivated /system/lib/hw/sensors.exDroid.so (fixes 100% system_server bug)
- added /etc/init.d capability
- added capability to install gapps if zip present in /mnt/sdcard, by a /etc/init.d script
- added APEX Launcher as default launcher (found here: Apex Launcher)
- added Andrew patch 2.0.apk as preinstalled app (found here: http://bbs.mele.cn/showtopic-855.aspx)
- added ES Explorer as preinstalled app (found here: Download)
- added xpad.ko module (found here: MELE A1000 Hacking - XBOX 360 controller support in 3.0.8 kernel)

Specifically in the SDCard version:
- tuned /etc/vold.fstab so that sdcard is correctly mounted.
- in first partition, you will find uEnv_recovery.txt that boots on the SDCard, recovery mode. Just replace in the first partition uEnv.txt by uEnv_recovery.txt and you will boot into recovery. Replace by uEnv_normal.txt and you will boot in normal mode.
- added recovery partition (/dev/sdX7)

87 commentaires:

  1. Great work Thierry! Can you please publish dd image?

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Thanks
      dd-able image added in the post. Not tested, but should work.
      In the end, I doubt there is any improvement in this new version.

      Supprimer
  2. Great work thanks a lot for your hard work

    RépondreSupprimer
  3. Hi Thierry. Just tried out your SDCard version on a 4GB SDcard and it works well. I only have a class 4 card for now so it's a bit slow. Anyhow, I can't get GAPPS to install even if I drop it on UDISK as you stated above. Looking at you 10update_gapps, I see the following,

    GAPPS_ZIP=`$BUSYBOX find /mnt/sdcard/ -name 'gapps*zip'`

    This would suggest to me that the script in only searching for GAPPS on the SDCard. Is this why it isn't working on UDISK. How do I correct this? Thanks.

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Ok. Just realized that I was missing the 10th partition, UDISK. I can now see SDCARD(UDISK) in File Manager and ES Explorer. I copied GAPPS on that partition(UDISK), rebooted, but I am still not see GAPPS being installed. Can you help? Thanks.

      Supprimer
    2. I created the setup to work for a 8GB SDCard.
      If you want to create the same for a 4GB SDCard, you can modify the parameters before launching the "make" command, by changing values in partitions.txt.
      data (partition #5) can be reduced, UDISK (partition #10) can be reduced.

      Supprimer
  4. Hello Thierry, just wanted to say thank you for this. I don't know if it's a big work for all that crap coming from mele company. I can't understand how that could be considered as a finished product with all that crap!

    I was able to install latest version of netflix (something I was unable to produce with sooner version of the Mele). It seems also a little bit more faster. I hope it's coming from the updated driver of Mele.

    I was maybe lucky, I used a 8 gig card for my setup :)

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. I got a small issue, coming from the lasted installation. It doesn't bother me but just letting you know if you can do something about it. I used the AUDIO_CODEC for my sound since I output it to my home theater system. This was working pretty well before but with the latest release I noticed it was coming always back to the AUDIO_HDMI really really often, I could not tell you when or why it came back to it, but it was and it was really annoying.

      Did you see something about that?

      Supprimer
    2. No, but well I never reboot the device (or just to test that the google apps installation does not break the boot process), and never change the audio output...
      Is it after a reboot or does it change while playing a video?

      Supprimer
    3. Can you try the SoundAbout app? Seems that you can force the audio output to "Wired earphones" that may correspond to the stereo RCA output.
      I saw that unplugging and plugging again HDMI reverts my settings to AUDIO_HDMI.
      When I use SoundAbout, AUDIO_CODEC stays checked.

      Supprimer
  5. Hi,

    Worked perfect, thanx a lot Thierry.

    I want to ask do you if you know exactly what for FireAir? I googled it but nothing so far, DLNA/UPNP service I think, but how can i use it on mele a2000, do you have any document about that?

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Same for me, I disabled it since I share my movie with ES explorer and a Windows Network Share. I found that easier and mxplayer is doing a really good job on decoding almost any codec.

      Michel

      Supprimer
    2. Hi, good to ear.
      FireAir allows the Mele device to act as a UPnP MediaRenderer.
      I have a NAS server running Mediatomb UPnP server. On my Android mobile phone, using BubbleUPnP I browse video/audio files and play them from my Mediatomb server on the Mele device. Very useful for music, no need to power on the TV to play files.

      Supprimer
    3. Sound interesting. Do you know any windows application for this? (win 7 in ex.), I really want to play on mele a2000 my audio and video files that I keep on my notebook, it will be very useful.

      Supprimer
    4. Googling "dlna server windows" gave me some hints, seems that WMP supports this function natives. See there: http://androidforums.com/captivate-tips-tricks/151016-guide-setting-up-dlna-allshare-windows-7-a.html
      Please try and tell me if it works!

      Supprimer
    5. Nope it didn't work :( well I'll try later, maybe with another players, but now I am having the mp4 video problem navigation, I wrote it below.

      Supprimer
    6. I have found an alternate firmware:
      http://tabletrepublic.com/forum/android-mini-pc/mele-bings-new-features-their-alllwinner-a10-android-players-3525.html
      It works OK with mp4 files.
      On second thought, I think the audio patch could be the cause of the issue on mp4. I added the usual patch apk but maybe this firmware requires a different one.

      Supprimer
  6. Hello Thierry, this version includes the Play Store? thanks for your work!

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Yes, if you install gapps (Google apps).
      No problem until then, so I assume there is no issue with that.

      Supprimer
  7. Thierry, thanks for your great work!
    I hated this rom because haven't gapps but you fixed this :)

    And it's also smooth :)
    I installed also this: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1987032

    Because supercharger of zeppelinrox inhibit the sata port and i use that every day!
    Cheerss :)

    Gabriele.

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Just another thing more..
      Happen only to me when i choose the SPDIF audio output and display res 1080i that on every reboot i have to re-set them?
      Because with this rom but the official from mele, the developers had fixed this.

      Thanks, Gabriele.

      Supprimer
    2. Sorry could not find the developers fix. Do you have a link to the discussion forum or a firmware?

      Supprimer
  8. ?

    No man, is this: http://www.mele.cn/download/show/17.htm isn't your version but modified by you?

    With this, i used 4 times my mele a2000 last week and i had set only the first boot of this new rom the audio and video output.

    Gabriele.

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Strange... The only things I did are in the post. I did not touch any other property than the language. Perhaps the Andrews patch?
      I should test sooner or later other audio output than HDMI. If there is an issue, I will investigate!

      Supprimer
    2. On second thought, the audio patch may be wrong for this firmware version. This is the only change from the original firmware. Nevertheless, I found the same patch in other similar firmwares: http://tabletrepublic.com/forum/android-mini-pc/mele-bings-new-features-their-alllwinner-a10-android-players-3525.html
      So I have still no real explanation.

      Supprimer
  9. Hi, first of all sorry for the noob question.
    I've a A3700 device.
    Can I use this update also?
    And if yes can you please explain how I have to update?

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. http://www.mele.cn/download/show/17.htm

      This update says it is compatible with A3700, look on top of page.
      When you download that update, comes in with the Phoenixcard 3.03, but is best 3.06 find it on google and a video with chinese instructions, but it is reasonable to understand :)
      I use that.

      Supprimer
  10. thx for the new cleaned rom!

    - my issues are that gapps process is stopping after some time //google play still works

    - don´t see googlemail anywhere after the gapps

    - main issue fire air somehow doesn´t work for me, i don´t see it from my cellphone (galaxy s plus) or my windows 8 pc

    otherwise my impression is very good but i wanted to give at least some feedback :)

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Do you use the sdcard version or the NAND-flashed version?
      The sdcard version works quite well if you use a SDHC Class10.
      But all in all, the NAND-flashed version works better (less tweaks/dirty hacks)
      How do you see gmail in the play store? Installed or to be installed? Perhaps something failed during the gapps.zip installation.

      Do you use BubbleUpnp on you galaxy?

      Supprimer
  11. Tnx Thierry for all your works!
    I have burned the dd img into a sdcard and installed it on my mele a1000 and its works smoothly. But I have two issues:
    1. I installed play store (apk from google) but it allways crash.
    2. I put the gapps into /mnt/sdcard, but no install at startup.
    3. I extracted the apk from the zip : but the Android Market install fails.

    Some advices ?

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. I did not test the ddimg version, it may corrupted even if I double checked each step.
      Can you do the same things using the PhoenixCard version?

      Supprimer
  12. @ MeleTest

    for me it just worked as Thierry wrote it down,

    - you did copy the zipfile as such and didn´t unpack it first ?


    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. @Yaku
      Yes, this is what I do first.
      And after when unziped, I succed installing the MediaUploader.apk, but not the MarketUpdater.apk.

      Supprimer
    2. It's Ok
      I have re-flashed my mele with the img, copied the zip in the target directory and all went OK.
      But don't know if it's because of the differents apps installed (which I don't have any use !), the system seems now to run less smoothly

      Tnx

      Supprimer
  13. Hi again Thiery,

    I just realized I can not use video navigation with my some mp4 video files on this v1.3, I tried MX player, Air Player, ESMedia Player, updated them, none of them did work, so I reflashed NAND version again, nothing installed, still same, the video opens, works fine but I can not rewind or forward the video, as I remembered I had no problem with the old version (1.2), I think there is a decoder problem, because I can use video navigation some of my avi files. I think they have another encoding. Have any ideas?

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Additional note:
      At MXPlayer If I change the encoding the decoder to -Software Mode- it works fine, I can navigate the video as i wanted, when I change the hardware encoding there is the problem.

      Supprimer
    2. Indeed I have the same issue (most of my videos are not mp4, I encode with Handbrake in .mkv).
      I have taken the Oblivion trailer from this Internet site: http://www.h264info.com/clips.html
      I will see with this fresh new firmware: http://mele.cn/download/show/21.htm
      Downloading...
      I have some issues with FireAir that quits unexpectedly (have to re-launch it)

      Supprimer
  14. Total noob question: How do I get to the mnt/sdcard directory in order to copy the gapps.zip into it? I just flashed most recent rom from above (Not SD style) and don't understand the process in which to install gapps. Please advise. Thank you.

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. i´ve set the default directory for ez file explorer to /mnt/ that worked for me, actually it´s a good question maybe there is a much simpler solution...

      Supprimer
    2. Good question indeed, using es file explorer with default dir set to /mnt, and copy the zip file from the external SD-card (/mnt/extsd) to the internal storage (/mnt/sdcard).
      I did it to avoid unattended installation if an external sd-card was present by mistake.
      Another simpler solution: Download the gapps zip file using the Android Internet navigator on the Mele device, it will be installed after reboot.

      Supprimer
    3. Thanks for the responses. It's great to know there are people willing to educate the ignorant without making them feel like idiots for not knowing in the first place. I do have one other question: Has there been any advances in adding bluetooth to the mele A1000/A2000? I have plugged a dongle in but go no new option in the wireless menu.

      Supprimer
  15. Hello first of all congrats for a great job.

    After that I have 1 question. Can I use Bluetooth??? I have 1 usb dongle but I don't know if it works on android. Have someone tested bluetooth??? I want to use it for a keyboard+mouse controler.

    Thanks for your time , and sorry for my english .

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. I just tested a USB bluetooth dongle, and nothing happened indeed.
      But I tried a wireless keyboard and mouse, Logitech brand (K360 and M187), and it works out of the box.

      My first thought is that no bluetooth module is present to make the generic bluetooth dongle work.

      Supprimer
  16. Hello Thierry,

    I have try to install the Gapps from the /mnt/sdcard at startup but it doesn't work.I have used the phoenix tool Image Do you know if it's possible to install it manually?

    Un grand merci,

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. The installer script runs only at boot, so you need to reboot once .zip copied into /mnt/sdcard/.
      The installer, once update done, creates an empty file: /data/system.gapps_updated so that it does not install again the Gapps.

      Do you see this file: /data/system.gapps_updated ?
      (use ES Explorer and set default directory to '/' in settings)
      If so, please remove it and reboot.
      If not, please check that you have in /mnt/sdcard/ a file named gapps*.zip (no matter if it is gapps.zip or gapps-ics-20120429-signed.zip, or gapps-to-install.zip, but beginning by "gapps" and ending by "zip").
      The file must be in /mnt/sdcard or in a subtree of /mnt/sdcard (/mnt/sdcard/Downloads/gapps.zip works).

      Supprimer
  17. MP4 video playback has a serious bug in v1.3. Seeking (forward or rewind) is not possible on MP4 videos. Howerver, MKV works fine. Most of my videos are MP4 so i hope a solution is found for this. The bug is also present on the latest 1.3.1 firmware released yesterday. Apart from that, this firmware is much faster than 1.1 which i was using from many months.

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. One more thing I'd like to request in your next firmware image is the inclusion of uinput.ko module.
      It is a must have for many apps such as Droidmote: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1292627

      Read F.A.Q 33 for adding uinput to Allwinner devices: http://www.videomap.it/droidmote-faq.html

      Supprimer
    2. /me would like the uinput.ko too

      Supprimer
    3. I followed the FAQ #26 and /dev/uinput is present so it should work already.
      Furthermore, I tried to download the compatible module, present in FAQ:
      http://www.mediafire.com/?yzdt8dshfdawdkq
      Tried to load it manually by:
      insmod uinput.ko
      and I got this message:
      <3>[ 389.816532] uinput: module is already loaded
      This confirms that a uinput driver is present. Perhaps not the right one, but something is present.
      Should work without modification... but let me say: no warranty!

      Supprimer
    4. And for the mp4 issue, thanks for having tested on the 1.3.1 firmware.
      That's sad news, I understand that this file format is widespread (Apple inside). I experience the issue, but no guess where it comes from for now. I don't even know if it is specific to the Mele device (did not find such a bug in MK802 forums for example).

      Supprimer
    5. Thanks for checking up the uinput.ko. The thing is, Droidmote client successfully connects to the server on mele 2000 but nothing happens when i press the the button on remote (client). Just like mentioned in the symptom in FAQ #4. So even if uninput.ko is loaded in kernel, it seems to be not functioning properly.

      Supprimer
    6. The mouse button is working for me on DroidMote, volumes buttons are also, but others I don't remember. I'm using my mele only for netflix and for radio, but if I remember correctly, I did pause one of the radio streaming with the pause/play button.

      Could that means that the issue is coming from the application not correctly answering from commands run by the OS?

      Supprimer
    7. Interesting, drynish. Can you tell us on which firmware version you have?
      I tested the /dev/uinput device driver and seems to work.
      I took the example given at the end of this page: http://thiemonge.org/getting-started-with-uinput
      replaced "/dev/input/uinput" by "/dev/uinput".
      The link to the compiled version here:
      http://www.4shared.com/file/YCjk1zpS/uinput-sample.html

      When running, this program makes move the mouse cursor randomly.

      Since this app is network related, could it be an issue due to a firewall, or other ? I don't know, but /dev/uinput works at least for the mouse.

      Supprimer
    8. I installed droid VNC server that works on the same principle.
      It works quite well but there is something strange: after each keyboard letter, I must perform a mouse click in order to be taken into account, as if the focus was lost.

      And I found out that another app is using /dev/uinput:
      #lsof |busybox grep uinput
      com.mele. 3286 system 41 ??? ??? ??? ??? /dev/uinput
      #busybox ps|busybox grep 3286
      3286 1000 com.mele.Control
      This service is included in MeLE_Control_Server.apk
      I don't know what is that package, but it works on /dev/uinput...

      Supprimer
  18. Hi everybody,
    Does anyone succeed mounting the sata drive ? Mine is not and i cannot mount it via the system parameters,

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. I had no problems mounting the SATA drive. Just plugging it in does the work.
      Yet, I did succeeded to make a mess out of everything: "Reset to factory defaults, format SD card" option also formated my SATA drive. So everyone be careful with this!

      Supprimer
  19. I feel this version has a very poor performance in the wireless network, before was using the official version and i could play 720p from wifi network, now the transfer rate never exceeds 1.2Mbps, when playback is in progress the speed begins to decrease,

    RépondreSupprimer
  20. I will generate a new firmware from the latest version to see what could have an impact on the system in what I tune, but I don't see anything changed from original. Did you enable an additional app using or monitoring the network? The InternetCheck service could have an impact...

    RépondreSupprimer
  21. thank you a lot for your work!
    this small box need some proper development: actually I miss multi channel audio (I've seen that is something related to android version, 4.1 supports it not 4.0).
    I've seen that a version of cm10 for mk802 exists, have you ever managed to install it?
    I've managed to install xbmc and make it run smooth on 1080p video (using mx player as an external player) and I'll try some others optimization on it

    I'll continue to test different things on it, hope to be able to run everything in a proper way

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Indeed, it needs development. I found a cleaned-up version of the firmware: Mele_firmware_A10_neutral_version_20130102
      (search on google for the links).
      It seems to be OK, and frankly speaking, I prefer this firmware than the Mele one. FireAir is missing but it is not a big issue to add it, or an equivalent (BubbleUPnP is able to do the same).
      For CM10, the main showstopper is the lack of HW decoding as-is. There is a workaround using BubbleUPnP but that's a regression from my point of view. I managed to run a CM10 version, I cannot remember which one. I could try again...
      xbmc should be OK with mxplayer, the stagefright version is buggy. Some videos do not play in HW mode.

      Supprimer
  22. Even setting the resolution to 1080p the image is at 1280x768. Any clue?

    RépondreSupprimer
  23. Hello Thierry. Great work dude! Much appreciated.

    I have two small issues with this release.
    1. Can't seem to install the Youtube application. I am not sure if this has something to do with the play store hack you've implemented... Haven't tried with other Google applications thou.
    2. I'm using audio_codec as output, but the setting always reverts to audio_hdmi. This happens even without reseting the device, which is kind a strange...

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. 2: I also have this same problem, very annoying to constantly have to switch the audio-output! Haven't been able to figure out how to change this to stay in one audiomode.

      Supprimer
  24. There's also a new version out on the mele website: Mele_HTPC_20130116_V1.3.1 It has some improvements, have you tested this version?

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Not yet... I tried Mele_firmware_A10_neutral_version_20130102
      (search on google for the links), and it seems to be a good option.

      Supprimer
  25. I just tried "Mele_firmware_A10_neutral_version_20130102" firmware on the MELE A2000. Runs really smooth and seems like everything is working fine. The only issue that I found was the playing 1080P videos over lan. There is a stuttering issue. I think in the official 1.3 release, they fixed it.

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Not a good news... I expected to see it work better.
      So I will tune the Mele HTPC 1.3.1 release rather than going on this one...

      Supprimer
  26. Réponses
    1. Here: http://tmerle.blogspot.fr/2013/02/melehtpc20121220v131-enus-imgsdcard.html
      (just posted).

      Supprimer
  27. Thank you, for you time and effort,you are doing a great job

    RépondreSupprimer
  28. Some of the chinese apps come up with problem with parsing,what is this

    RépondreSupprimer
  29. Dear Thierry,

    I just got a Mele a2000g and I think that I bricked it...
    I was trying to flash a new rom (for the first time), when I wiped the data I disconnected the power. Now it only shows the blue led on when I connect the power, showing nothing at the screen...

    It is possible to restore it?

    Hope you can help me.

    Kind regards

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. It is impossible to brick this device by software.
      You may have interrupted the flash process, and thus breaking system files.
      The only secure solution is to flash again a complete image.
      You can try my latest custom firmware for example:
      http://tmerle.blogspot.fr/2013/02/melehtpc20121220v131-enus-imgsdcard.html

      Supprimer
  30. My mele is going very slow lately. I reflashed it and now I can't to it through droidmote. Also, the fact that it don't support passthrough audio... Lately it was a lot more unstable with Internet, losing connection a lot of time (once per 5 minutes and showing the stupid chinese interface about a router with the correct plugging).

    Hummmm this is going really bad... right now I know that it might be a codec and an android issue more than a Mele but it's adding to the issue right now and I'm starting to be tired since there is an alternative that seems to be really sensationnal: himedia q5 that's supporting the passthrough audio plus seems to be a lot more reliable.

    Michel

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. In all of my saying, I realize that it is the issue with the internet connection the real issue!!! It's driving me insane since I'm doing a lot of QOS and I'm bringing down the network speed of everything else... I don't know where to look at, I'm even with the wired ethernet port...

      Supprimer
    2. Indeed you can disable the InternetCheck service. Useless and annoying.
      Currently I am trying to run this: http://www.slatedroid.com/topic/40980-42-for-allwinner/page__view__findpost__p__705330
      This guy has build CM10.1 (Android 4.2) for Allwinner A10.
      Already I tested almost successfully a Jellybean firmware:
      http://www.slatedroid.com/topic/58682-rom-jellybean-411-for-sanei-n10-single-core-with-hwa-support/
      But beware: Ethernet needs to be activated manually, and script.bin must be changed before use. H/W cceleration is OK, mp4 seek works, A/V sync issue disappears.

      Supprimer
    3. Now as I told you, Droidmote is no longer working so I'm really thinking of an alternative... I don't like plugged usb mouse and stuffs like taht!

      Michel

      PS: I will try to second one just to get a look at. Will ask if I need help :)

      Supprimer
    4. It seems almost impossible to be done easily?

      Why couldn't just burn an img to an sdcard and use it to flash the image?

      Michel ;)

      Supprimer
  31. Hello Thierry!

    I downloaded the below image from one of your sites and flashed my device.
    mele_4.0_v1.3beta_revised_en_us_4.ddimg

    It worked pretty good with no problem at all.
    I then turned off the unit and started again ( re-boot ) and now it is stuck on Mele logo. I tried to reboot couple of time but no luck.

    Any idea what to do with out reflashing? I f I do reflash the how to fix this reboot issue?

    Thanks.

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Well, this firmware has been updated: http://tmerle.blogspot.fr/2013/02/melehtpc20121220v131-enus-imgsdcard.html
      As far as I remember, this firmware was working pretty well... even with gapps installed. Strange that you get such an issue.

      And there is also a new version named "2.0" (see recent posts). The 2.0.1 has 1 bug on xvid videos, I am waiting for the 2.0.2 that fixes it.

      Supprimer
  32. Hello Thierry!

    I have been trying to use your images but having problem loading the gapps as you mentioned.

    added capability to install gapps if zip present in /mnt/sdcard, by a /etc/init.d script

    You say if gapps is present in /mnt/sdcard, is this means external SD card or do I have to put the file in the tablet's flash memory at /mnt/sdcard?

    Please clarify as I am not getting this loaded during reboot.

    Thanks.

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Yes, you must put the gapps.zip in /mnt/sdcard (device's flash memory), and reboot; the script will install gapps automatically and reboot again the device.

      Supprimer
  33. I know how i can fix lan streaming problems? I have original rom. Android 4.0.3 i never update the mele a2000

    RépondreSupprimer
  34. And i have other problem. I set audio output to spdif and connect toslink cable to my receiver and i have no sound :(

    RépondreSupprimer